Zece trăsuri de tip fast-food făcute la Bistrița vor ajunge la București

Zece trăsuri de tip fast-food făcute la Bistrița vor ajunge la București

Noul produs lansat de Romsilva are succes și deja au apărut primele comenzi. Direcția Silvică Bistrița-Năsăud are de făcut 10 astfel de trăsuri pentru o firmă din București.

“Am confecționat deja o astfel de trăsură care a ajuns la o pensiune din Suceava și avem o altă comandă pentru altele 10 care vor fi livrate la București”, a declarat pentru BistrițaBusiness directorul Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, Gheorghe Ivan.

Trăsura de tip fast-food are 6 m lungine, 2,8 lățime și 2,8 înălțime, este confecționată din materiale reciclabile și este izolată termic cu polistiren. Direcția Silvică anunță că trăsura poate fi tractată de autoturisme dar și cu ajutorul cailor și că are toate dotările necesare pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice.  Prețul unei astfel de trăsuri este de 30.000 de lei și se livrează gata asamblată.

“Realizarea unei astfel de trăsuri este destul de anevoioasă, putem face cam una pe lună pentru că nu avem suficienți oameni cu care să lucrăm”, a mai adăugat Gheorghe Ivan.

Trăsura de tip fast-food este un produs nou și unic în România și singurul loc în care se confecționează este în cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Pădurii din Bistrița. Angajații Direcției Silvice Bistrița-Năsăud mai confecționează sănii și trăsuri.

Categories: Business in top

About Author