Alin Ioaneș, CEO ROMBAT, a reprezentat industria automotive la Varșovia

Alin Ioaneș, CEO ROMBAT, a reprezentat industria automotive la Varșovia

Alin Ioaneș, CEO Rombat, a reprezentat industria de automotive din România la întâlnirile bilaterale dintre guvernele României și Poloniei, în cadrul vizitei oficiale a delegației Guvernului României condus de dl. Nicolae Ciucă, primul ministru.

Reuniunea a fost planificată cu mult timp în urmă, având o relevanţă aparte pentru întărirea relaţiilor bilaterale dintre România şi Polonia şi pentru problematica de securitate în estul Europei, ca urmare a invaziei forţelor armate ruse în Ucraina.

Delegaţia Guvernului României a semnat joi, la Varşovia, mai multe memorandumuri care au rolul de a întări legăturile dintre ţara noastră şi Polonia. Astfel, au fost adoptate documente care vizează cooperarea în domeniul Apărării, în domeniul rezervelor de stat şi asigurării resurselor pentru situaţii de criză, dar şi planul de acţiune până în 2026.

„Este foarte important de subliniat faptul că împreună căutăm soluţii ca cele două proiete din cadrul Iniţiativei celor trei mări, infrastructura rutieră Via Carpatia şi Rail2Sea să poată fi concretizate. La nivelul Ministerului Transporturilor, cel polonez şi român, astăzi, la întâlnirea comună, am constatat foarte multă hotărâre şi decizie ca foarte curând să se poată desfăşura activităţile unde se pune piatra de temelie pentru această infrastructură pe care ne-o dorim împreună”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, joi, în cadrul unei declaraţii de presă la Varşovia.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*