Aproape 300 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta. Ce oferte au angajatorii

Aproape 300 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta. Ce oferte au angajatorii

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, săptămâna aceasta angajatorii bistrițeni au scos la bătaie aproape 300 de locuri de muncă. Majoritatea dintre acestea sunt pentru absolvenți de studii medii, iar angajatorii cer de cele mai multe ori experiență.

Spălătoria auto Pro Wash are nevoie de 8 spălători auto. Angajatorul nu cere decât experiență în domeniu.

Compania Filadelfia caută 4 șoferi pentru autocamioane. Condițiile care trebuie neapărat îndeplinite sunt deținerea permisului de cat. C, C+E și atestat pentru transport marfă.

Tot de șoferi, dar de această dată pentru autobuz, are nevoie și compania Tabita Tour. Firma are disponibile 5 astfel de posturi pentru care este nevoie de permis auto cat. D, D+E și atestat transport persoane.

Firma Hora Dar angajează mecanici auto. În total, sunt disponibile 6 astfel de posturi pentru care angajatorul cere doar experiență în domeniu.

Supermarketul Unicarm are disponibile 10 posturi pentru lucrător comercial. Candidații trebuie obligatoriu să aibă studii medii și experiență în domeniu.

Angajări se fac și la Iproeb unde sunt disponibile următoarele locuri de muncă: lăcătuș mecanic (4 posturi), rectificator (1 post), șofer (1 post), trefilator (2 posturi), cablator (2 posturi), electrician (2 posturi), extruderist (2 posturi) și inginer (1 post).

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*