Aquabis: Se întrerupe apa potabilă pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița și în Căianu Mic

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița și în Căianu Mic

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 18 Iunie 2024, de la ora 09:00  până la ora 14:00 (estimativ), în localitatea Bistrița pe strada Andrei Muresanu  – Total.

De astăzi, 18 iunie, de la ora 19:30, până mâine, 19 iunie la ora 16:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Căianu Mic pe strada Țibleșului numerele impare – total.

„Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

“În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.” – mai spune compania.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*