ATP GROUP și-a prezentat autobuzul electric la Bistrița

ATP GROUP și-a prezentat autobuzul electric la Bistrița

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a organizat astăzi o inedită conferință de presă într-un autobuz electric, pus la dispoziție de producătorul ATP GROUP din Baia Mare.

Alături de fondatorul companiei ATP Group, Mircea Cirț, primarul Turc i-a plimbat pe jurnaliști pe un traseu din oraș pe care Primăria va derula investiții importante în următorii ani.

Autobuzul electric a fost prezent în Bistrița în ultimele două săptămâni, cu titlu gratuit, pentru a-și demonstra capabilitățile, în baza unui parteneriat încheiat între ATP Group, primărie și firma de transport local Transmixt. Acest proiect inițiat de compania băimăreană (care este și service autorizat camioane Mercedes-Benz în Bistrița Năsăud) a fost derulat până acum și în alte orașe din România.

Ioan Turc i-a invitat pe reprezentanții ATP să participe la viitoarele licitații ale Primăriei care vor viza achiziția de autobuze electrice.

Proprietarul ATP, Mircea Cirț a spus că există o cerere foarte mare din partea administrațiilor locale pentru mijloace de transport electrice și firma sa este implicată în acest moment în mai multe licitații în toată țara. “Produsul nostru, realizat în mai multe variante, este unul foarte bun luând în calcul raportul calitate-preț. Este singurul autobuz electric realizat 100% în România. Mă bucură faptul că există firme bistrițene, cum ar fi Comelf SA care ne furnizează componente și piese pentru realizarea acestor vehicule. Mie personal îmi place foarte mult Bistrița, îl consider unul dintre orașele cele mai dinamice din Transilvania, și mă întorc mereu cu plăcere aici, mai ales că am o afacere în derulare în oraș și totodată mulți prieteni”. – a declarat Mircea Cirț.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Comments

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*