CAMPEADOR conturează un proiect imobiliar interesant lipit de centura Bistriței

CAMPEADOR conturează un proiect imobiliar interesant lipit de centura Bistriței

Proiectul imobiliar pe care compania bistrițeană CAMPEADOR vrea să-l dezvolte pe centura orașului, colț cu strada Subcetate, a trecut joia trecută de Mediu și merge spre faza de autorizații. Peste 100 de apartamente, un mini centru comercial, parcări și spații verzi – sunt propunerile investitorului.

Terenul, în suprafață de 12.082 mp, a fost achiziționat de Campeador de la fostul manager al Spitalului Județean, Mircea Gelu Buta, într-o tranzacție a cărei valoare nu este cunoscută, dar poate fi estimată la cca. 400.000-500.000 euro. Numele lui Buta apare în comunicatul emis de Agenția pentru Protecția Mediului.

Proiectul imobiliar va ocupa cca. 50% din acest teren și prevede imobile cu 4 niveluri (cca. 2540 mp spații construite per nivel), un supermarket și alte spații comerciale (2000 mp), 223 de locuri de parcare subterane și supraterane (unele pentru locatari, altele vor deservi zona comercială). Accesul locatarilor în complex se va face din Drumul Cetății (centura orașului), iar accesul la magazine se va face din strada Subcetate.

Compania Campeador, fondată la Bistrița, deținută de familia Larionesi, este un important dezvoltator imobiliar în Cluj-Napoca, Timișoara și București. Proiectul din Subcetate ar fi primul proiect de anvergură derulat în Bistrița.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*