Bistri Vet e pe val și anunță creștere de 4,5 mil. lei la venituri

Bistri Vet e pe val și anunță creștere de 4,5 mil. lei la venituri

Compania bistrițeană Bistri Vet a înregistrat un nou salt la capitolul venituri, ajungând, la final de 2019, la 32,6 mil. lei, cu 4,5 mil. lei mai mult decât în urmă cu doi ani.

Bistri Vet raportează profit de 0,39 mil. lei pentru anul 2019, în ușoară scădere față de anul 2018 când profitul de fost de 0,34 mil. lei.

Fondată în 2008, Bistri-Vet are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor si aditivilor furajeri, hranei și accesoriilor pentru animale de companie, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității.

Compania distribuie în întreaga țară și este lider pe piețele din Transilvania și Moldova. Afacerea, cu sediul central în Bistrița și un depozit impresionant în localitatea Monariu, este deținută de antreprenorii Szabo Gyula, Szakacs Zoltan și Florin Budnar.

Bistri Vet este unic importator în Romania al peste 30 de producători internaționali din industria medical-veterinară și reprezintă branduri de renume mondial printre care: Kela (Belgia), Livisto (Spania), Bioveta (Cehia), Magapor (Spania), JRS Rettenmaier & Söhne (Austria),Jadis Additiva (Olanda), Diamond V (SUA), Artimon (Franta), Provita Supplements GmbH (Germania), Versele Laga (Belgia), Ceva (Franța) etc.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*