IRUM turează iar tractoarele la Indagra, după ce în 2018 a vândut 50 de unități

IRUM turează iar tractoarele la Indagra, după ce în 2018 a vândut 50 de unități

După ce anul trecut la Indagra, cel mai mare târg agricol din România, IRUM a făcut valuri și a primit 50 de comenzi pentru tractorul românesc Tagro, un produs care la vremea respectivă nu era gata, anul acesta compania din Reghin a revenit la târg și primește noi comenzi.

Tractorul Tagro a fost creat de compania IRUM Reghin după 15 ani de la dispariția producției de tractorare din România. Produsul este destinat cu precădere fermelor mici și mijlocii, iar prețul acestuia este de 34.500 euro.

Managerul regional de vânzări utilaje al companiei IRUM, Marian Ionescu, spune că nu există stocuri pentru acest tractor, ci că acestea se realizează pe comandă, în termen de 30-60 de zile, în funcție de modul în care este personalizat.

“Tractorul Tagro este pentru a doua oară la târg, de data aceasta în varianta finală. Când l-am adus anul trecut, au fost contractate 50 de unităţi şi o parte din ele le-am livrat în cele 12 luni. Astăzi a venit un domn care nu a putut ajunge în 2018 să vadă tractorul, pentru a-l cumpăra. Şi în acest an atracţia principală este Tagro“, a declarat Marian Ionescu pentru ZF.ro

IRUM este o companie fondată în 1953 și este specializată pe construcții de mașini și utilaje agricole. Până în anul 1999 IRUM a funcționat ca și companie de stat, iar mai apoi a fost privatizată. Astăzi, la peste 65 de ani de la inaugurare, compania are peste 500 de angajați,  iar fabrica se întinde pe o suprafață de 175.000 mp.

 

Categories: Business in top

About Author