Bistrița-Năsăud, în mijlocul unui dosar penal privind fraudă la Start-up Nation

Bistrița-Năsăud, în mijlocul unui dosar penal privind fraudă la Start-up Nation

Polițiștii și procurorii au făcut zilele trecute 46 de percheziții în municipiul București și câteva județe, între care și Bistrița-Năsăud, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și obținerea ilegală de fonduri.

Cei implicați ar fi obținut ajutoare ilegale, prin intermediul a 23 de firme. ”În această dimineață, 24 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, pun în executare 46 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Bistrița Năsăud, Bihor, Constanța, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Giurgiu, Dâmbovița și în municipiul București, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și obținerea ilegală de fonduri”, anunță IGPR.
Sursa citată a precizat că, începând cu luna ianuarie 2020, prin intermediul a 23 de societăți comerciale, bănuiții ar fi solicitat fonduri publice printr-un program, prezentând date și documente false.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*