Care sunt cele mai profitabile 5 companii din Beclean

Care sunt cele mai profitabile 5 companii din Beclean

Orașul de pe Someș are înregistrate, conform site-ului Ministerului de Finanațe, 547 de firme. Cele mai profitabile 5 companii cu sediul social în Beclean au adunat anul trecut un profit total de 18,88 mil. lei.

Una dintre cele mai cunoscute companii din Bistrița-Năsăud din domeniul construcțiilor, C.M.L. RO este din Beclean, iar anul trecut a fost cea mai profitabilă companie din orașul de pe Someș. Potrivit informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, compania condusă de familia Roș a înregistrat profit de 4,99 mil. lei.

Pe locul II în acest top se află un transportator. Aguaviva este o companie cu capital spaniol, înființată în anul 2011 și cu un profit bun în 2019: 4,97 mil. lei.

Omul de afaceri Ioan Bălan a înființat în 1991 o afacere care astăzi are mare succes. Putem spune asta după profitul obținut de producătorul de confecții metalice speciale la finalul anului trecut: 4,93 mil. lei, cifră care îl plasează pe locul III în topul celor mai profitabile companii din Beclean.

Locul IV este ocupat de Metrem Beclean, o companie care aparține antreprenoarei Kinga Mathe și se ocupă cu fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanțuri și arcuri. Potrivit Ministerului de Finanțe, în 2019 Metrem Beclean a realizat profit de 2 mil. lei.

Z.C. Salix este o firmă deschisă în anul 2002 de antreprenorul Ioan Zegrean. Compania se ocupă cu vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice în magazinele de specialitate. Anul trecut Z.C. Salix aduna profit de 1,99 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*