Ce modernizări se vor face în Piața Decebal

Ce modernizări se vor face în Piața Decebal

Municipalitatea lucrează la tema de proiectare pentru amenajarea Pieței Decebal care va fi una „de top la nivel național”, a spus primarul Ioan Turc. 

”Vom construi o piață nouă. Eu îi rog pe cetățenii Bistriței să înțeleagă faptul că o autoritate publică nu poate să schimbe lucrurile de azi pe mâine. Sunt proceduri, discutăm despre bugete, dar ceea ce fac eu și colegii mei este să accelerăm mult lucrurile. Tot ce a trenat, moșitul cu anii, tergiversările trebuie să înceteze.” – a transmis Turc într-o emisiune la AS TV. 

Edilul a mai spus că va fi un spațiu închis, cu temperatură controlată, cu spații pentru congelarea anumitor tipuri de produse și cu spații de refrigerare pentru producători. În plus, este prevăzută construirea unei parcări pe etaj. 

În noua piață vor fi separați producătorii de comercianți, pentru ca cetățenii care merg la piață să știe dacă cumpără de la un comerciant sau de la un producător local. 

„Vom verifica cu strictețe documentele (producătorilor – n.r.) și vom face și verificări încrucișate, adică vom suna la primăria din județul cutare să aflăm dacă este sau nu producător local. Încet-încet, nu te mai poți juca cu asemenea lucruri”.– a adăugat primarul. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*