Ce vor face proprietarii SANOVIL în imobilul de 2.500 mp propus lângă Policlinica de stat

Ce vor face proprietarii SANOVIL în imobilul de 2.500 mp propus lângă Policlinica de stat

Familia Mureșan (SANOVIL) va construi un imobil de cca. 2500 mp (suprafață desfășurată), pe Gării colț cu Bălcescu, care va include cabinete medicale, farmacie, spații comerciale și locuințe de serviciu.

Noul proiect al familiei Mureșan, derulat prin compania MURANO și situat exact în coasta Policlinicii de stat, are Certificat de Urbanism, a trecut de Mediu și intră în etapa de obținere a autorizației de construire.

Imobilul va avea un regim de înălțime S(D)+P+3E+ER, iar accesul auto va fi realizat din Str. Bălcescu. La demisol, vor fi amenajate 16 locuri de parcare, o zonă tehnică și una pentru depozitarea selectivă a deșeurilor. La parter, vor exista spatii comerciale (farmacie, spații alimentație publică, spatii
medicale). La nivelurile 1 și 2 vor fi amenajate birouri și spații medicale. La nivelurile 3 și ER vor fi construite 6 apartamente, care vor funcționa ca locuințe de serviciu pentru angajații din imobil.

SANOVIL este cea mai mare investiție privată în servicii medicale din județul Bistrița-Năsăud, sub acest brand regăsindu-se spitale, clinici, cabinete și farmacii.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*