O companie din Bistrița își expune produsele la MADE EXPO Milano, cel mai important târg de construcții din Europa

O companie din Bistrița își expune produsele la MADE EXPO Milano, cel mai important târg de construcții din Europa

METALLER Bistrița, producător de tâmplărie PVC și aluminiu pentru ferestre și uși, își va expune produsele la MADE EXPO MILANO, cel mai important târg din Europa dedicat industriei construcțiilor.

Organizat din doi în doi ani, Made Expo a ajuns la a 11-a ediție și va avea loc în perioada 15-18 noiembrie 2023. Evenimentul prezintă o platformă de neratat pentru sute de companii de construcții, arhitecți, ingineri și producători de materiale de construcții care se întâlnesc pentru a crea parteneriate și a-și crește vânzările. În 2019, înainte de pandemie, târgul de la Milano aduna peste 900 de expozanți și 90.000 de vizitatori interesați de acest domeniu.

„Metaller este un brand relativ tânăr, avem 3-4 ani în piață, însă planurile noastre au vizat exporturile încă de la început. Nu neglijăm deloc piața internă, însă accentul îl punem constant pe livrări în afara țării, în zone unde avem deja echipe de vânzări și parteneri solizi. Italia este una dintre piețele bune pentru noi și de aceea am decis să participăm cu stand propriu la expoziția de la Milano, una dintre cele mai mari din lume” – a spus, pentru Bistrița Business, Gabriel Gorea, unul dintre fondatorii Metaller.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*