Cel mai mare distribuitor de băuturi din regiune, Cafe Bar Select, își propune +10% pentru 2018

Cel mai mare distribuitor de băuturi din regiune, Cafe Bar Select, își propune +10% pentru 2018

 

Cafe Bar Select, cel mai mare distribuitor bistrițean de băuturi premium în sistemul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele), și-a crescut rulajul cu cca. 10% în 2017, după ce anul anterior fusese cel mai bun din istoria companiei, cu afaceri de peste 3 milioane euro. Prognoza pentru 2018 este, iarăși, +10%.

Distribuția în sistemul HORECA și la evenimente (nunți, botezuri, petreceri etc) este punctul unde Cafe Bar Select este lider regional, la distanță mare de competitori. “Sezonul de evenimente abia a început, dar la cum arată deja pre-comenzile și comenzile din 2018 pare a fi un an peste 2017. Oricum, strategia noastră este să creștem cu pași mici, dar sănătoși, deci un plus de 5-10% pe an ne face foarte mulțumiți.”, spune Mihai Deak, managerul general al Cafe Bar Select.

Afacerea astăzi se bazează pe trei niveluri: depozitul de băuturi (cu cea mai mare pondere în venituri), magazinul The Drinks Store (cu cca. 15%) și shopul online www.cafebarselect.ro (cu cca. 4-5%). “Nu e un business ușor, implică alergătură multă și responsabilitate, contact permanent cu clienții, iar câștigurile, în marje mici, depind de volumul vânzărilor” explică Mihai. În 2017, depozitul a livrat băuturi pentru mai mult de 700 de evenimente (nunți, botezuri), toate cu peste 100 de persoane. În general, weekend-urile de vară înseamnă pentru depozit livrări la 30-40 de evenimente. “Facem față fără probleme, indiferent de volumul comenzilor, pentru că avem o echipă de profesioniști care știe exact ce are de făcut”, mai spune Mihai.

Categories: Business in top

About Author