Cine este noul șef al METAIR, grupul sud-african care deține ROMBAT Bistrița?

Cine este noul șef al METAIR, grupul sud-african care deține ROMBAT Bistrița?

Grupul METAIR, proprietarul companiei ROMBAT SA Bistrița, are din februarie un nou CEO, în persoana lui Riaz Haffejee, un fost executiv în industria anvelopelor și anterior la Vodacom Business și BMW Africa de Sud.

Haffejee a fost recrutat în toamnă, pentru a-l înlocui pe Theo Loock, artizanul extinderii Metair în Europa și al achiziției Rombat SA, care a decis să se pensioneze anticipat. Loock va rămâne consultant al Grupului și al filialelor sale pentru o perioadă de doi ani, pentru a asigura o predare lină a atribuțiilor sale către noul CEO.

„Suntem încântați că l-am asigurat pe Haffejee ca noul CEO Metair, ale cărui cunoștințe și experiență în sectorul auto vor servi bine Grupului. În numele Comitetului Metair, îi urez bun venit lui Haffejee și aștept cu nerăbdare contribuția sa pentru a conduce Grupul înainte ”, a spus președintele Metair, Brand Pretorius.

Pe lângă experiența profesională, Haffejee deține un MBA în Custumer Loyalty, o diplomă postuniversitară în managementul afacerilor și una în inginerie mecanică.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*