Cine sunt primii 11 chiriași din galeria comercială ce va fi inaugurată în luna mai lângă Selgros?

Cine sunt primii 11 chiriași din galeria comercială ce va fi inaugurată în luna mai lângă Selgros?

Carrefour Market, Help Net, Lems, Decathlon, Dinoland, Metropolis, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box sunt, deocamdată, chiriașii care vor deschide magazine în cadrul Bistrița Retail Park (lângă Selgros), a anunțat dezvoltatorul proiectului – Element Development într-un comunicat remis BistrițaBusiness.ro.

Tot în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park va funcționa și retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK, inaugurarea fiind prevăzută pentru luna mai.
”Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market și un food court”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development, adăugând: ”Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al orașului. Aici funcționează piața agro-alimentară, precum și magazinele Selgros, Altex și Penny”.

Dezvoltarea imobiliară presupune o investiție de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului. Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcții Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcție este Vitalis. Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanțat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

Despre Element Development

Compania a fost înființată de Ionuț Dumitrescu, un om de afaceri cu o vastă experiență în domeniul imobiliar. În perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanță Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. După această tranzacție s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziția de terenuri, construcția și vânzarea proiectelor. Un astfel de proiect este HQ Victoriei, o clădire de birouri în suprafață de 9.000 mp, finalizată în 2009 în zona Pța. Victoriei și care în 2012 a fost vândută către fondul de investiții Zeus Capital. Începând cu 2017, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu fondatorii One United pentru o nouă divizie de birouri, One Office.

Categories: Business in top

About Author