Companii și persoane fizice au donat peste 370.000 lei pentru Spitalul Năsăud

Companii și persoane fizice au donat peste 370.000 lei pentru Spitalul Năsăud

Zeci de agenți economici, dar și persoane fizice au făcut donații pentru Spitalul Orășenesc “George Trifon” din Năsăud. Până acum, donațiile adunate (bani și materiale de protecție) se ridică la 371.691 lei.

Pe lista companiilor care au decis să intre direct în lupta cu COVID-19 se numără: Frasinul, Blacteea Com, Intex Năsăud, Somplast, Montana Iugan, Eliezer, Dimex, RDS&RCS.

“Ne așteaptă o perioadă dificilă, pe care însă sunt convins că o vom trece cu bine dacă vom respecta cu toții indicațiile autorităților. Țin pe această cale să mulțumesc tuturor acelora care au fost alături de Spitalului din Năsăud și care, prin donații, sponsorizări, diferite acțiuni umanitare au ajutat și ajută în continuare această instituție spitalicească și vă asigur că toate aceste donații și sponsorizări primite de către Spitalul orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud vor fi folosite exclusiv nevoilor din sistemul sanitar și în sprijinul direct al pacienților. Vă mulțumim și vă dorim tuturor multă sănătate!“, spune primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud a fost desemnat, de către Ministerul Sănătăți, spital suport pentru pacienții cu COVID-19.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*