Constructorii de la ÎNDEMÂNAREA trec granița în Suceava, cu contracte de 32 mil. lei

Constructorii de la ÎNDEMÂNAREA trec granița în Suceava, cu contracte de 32 mil. lei

Compania Îndemânarea Construct își extinde portofoliul de lucrări și în afara județului Bistrița-Năsăud, contractând, în urma licitațiilor, două proiecte în județul Suceava. Cele două contracte au o valoare totală de aproape 32 mil. lei.

Firma bistrițeană, deținută de familia Simionca, va moderniza 12,1 km de drum în comuna Poiana Stampei, pentru suma de 27,5 mil. lei, și mai multe drumuri în comuna Dorna Candrenilor, pentru suma de 4,1 mil. lei. Deocamdată, cele două lucrări sunt în faza de proiectare, termenul pentru realizarea proiectelor tehnice fiind de 60 de zile, iar termenul de execuție al lucrărilor de 24 luni. “Compania noastră a ajuns la maturitatea necesară ca să treacă pragul județului Bistrița-Năsăud în situația unor proiecte avantajoase, cum sunt cele licitate și contractate în Suceava. Avem, în acest moment, capacitatea tehnică și resursele umane de a lucra cel puțin în județele limitrofe dacă nu mai departe. Desigur, mereu căutăm muncitori și specialiști buni, pe care să-i integrăm în echipa noastră, dar aceasta e o activitate permanentă a oricărei companii care vrea să evolueze” a spus, pentru BistritaBusiness, Alexandru Simionca, director general al Îndemânarea Construct.

Îndemânarea Construct, fondată în 1993, este una dintre cele mai importante companii bistrițene de construcții, cu afaceri estimate de cca. 60 mil. lei în 2019 și peste 200 de angajați. Proprietarii derulează afaceri și în domeniul producției de agregate de balastieră și carieră, beton, asfalt, semifabricate din beton și, curând, în domeniile confecțiilor metalice, prelucrărilor mecanice, producției de energie electrică și în turism.

Categories: Business in top

About Author