Contract de 45 mil. lei semnat pentru apă și canal în Petru Rareș și alte 3 comune

Contract de 45 mil. lei semnat pentru apă și canal în Petru Rareș și alte 3 comune

Constructorul MIS Grup a semnat astăzi contractul pentru lucrările de extindere a alimentării cu apă în comunele Braniștea, Ciceu Mihăiești, Petru Rareș și cele de extindere a canalizării în Petru Rareș și Uriu. Licitația, pornită în martie 2021, a fost adjudecată de MIS Grup cu oferta de 45,2 mil. lei.

Contractul a fost semnat cu beneficiarul AQUABIS, care derulează în această perioadă Master Plan-ul județean pe apă și canalizare, proiect major co-finanțat din fonduri europene.

Compania MIS Grup a participat la licitație în asociere cu firmele Dianova, Aquaserv, Prodeximp și Edas Exim.

“Ne bucurăm că vedem semnat acest contract și ne așteptăm ca lucrările să începă imediat ce vremea va permite, probabil din februarie, martie încolo. Aproximativ 75% din lucrări vor fi efectuate în beneficiul comunei Petru Rareș. Dezvoltarea comunei noastre chiar se întâmplă, e vizibilă deja, și prin această investiție derulată de Aquabis dar și prin alte investiții realizate de Primărie în acest an sau proiectate pentru următorii 2 ani. În 2024, comuna Petru Rareș va avea o altă față, iar cetățenii vor avea un alt nivel de confort și de viață.” – a declarat, pentru BistrițaBusiness, primarul Ionel Ropan.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*