Schimb de ștafetă în fruntea ELECTROPLAST. Cine e noul manager general?

Schimb de ștafetă în fruntea ELECTROPLAST. Cine e noul manager general?

ELECTROPLAST Bistrița, una dintre cele mai mari afaceri crescute de la zero în Bistrița-Năsăud după 1990, are, de la începutul anului, un nou director general: Dan Burian.

Acesta a fost selectat de acționarii majoritari (cca.60%) de la ROCA împreună cu ceilalți acționari ai companiei, și vine să-l înlocuiască pe Gavril Mureșan, unul dintre fondatorii companiei, care devine președinte al Consiliului de Administrație și acționar important, alături de familiile Filip și Salanță.

Gavril Mureșan este unul dintre puținii antreprenori bistrițeni care – singuri sau alături de partenerii lor – au reușit să crească o afacere locală, de familie, de la firul ierbii și să o ducă între liderii naționali în domeniul ei, în speță producția de cabluri pentru industrie. Anul trecut, Mureșan a reușit să aducă în acționariatul companiei fondul de investiții ROCA, alături de care Electroplast poate trece la următorul nivel de dezvoltare.

Dan Burian, noul director general, a absolvit Politehnica din București în 1991 și are un MBA în cadrul The Open University (UK). A lucrat în poziții executive în companii precum Henkel, Campofrio, Mobilenia – Groupe Parisot, Smithfield, Aquila.

Respect, Gavril Mureșan, pentru 30 de ani în care ați fost model de antreprenor și manager de succes pentru toți bistrițenii implicați în business!

Anul 2021 pare a fi anul predărilor de ștafetă unei noi generații de manageri în businessul bistrițean. Săptămâna trecută și-a anunțat retragerea Ioan Repede, managerul care a construit practic succesul Rombat după 1990.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*