Datorită Bursei de la Viena, TeraPlast își crește imaginea la nivel regional

Datorită Bursei de la Viena, TeraPlast își crește imaginea la nivel regional

Începând cu 20 martie 2023, acţiunea TeraPlast a fost inclusă de către Bursa de Valori de la Viena în indicele ROTX EUR în urma revizuirii componenţei acestuia, anunţă compania bistrițeană.

ROTX, lansat în 2005, este un indice de preţ ponderat în funcţie de capitalizare şi este compus din 15 acţiuni blue chip româneşti, este tranzacţionabil şi este utilizat ca suport pentru produse structurate şi instrumente derivate standardizate. Componenţa indicelui este revizuită trimestrial.

“Includerea acţiunilor TeraPlast în indicele ROTX EUR este confirmarea faptului că vizibilitatea TRP creşte la nivel regional, respectiv la Bursa de Valori de la Viena. Ne propunem mereu să fim o companie atractivă pentru acţionari şi investitori, să comunicăm transparent şi mai ales să traversăm cu un impact minim perioadele care ne pun la încercare. Acestea, împreună cu atenţia la aplicarea celor mai bune practici de guvernanţă sunt piloni de bază în relaţia noastră cu piaţa de capital”, a spus Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*