DIMEX a pierdut la Cluj o licitație de peste 75 mil. lei în fața lui ERBAȘU

DIMEX a pierdut la Cluj o licitație de peste 75 mil. lei în fața lui ERBAȘU

Compania ERBAȘU Construcții a câștigat în cele din urmă lupta contestațiilor la CNSC și a primit contractul de 76 mil. lei pentru extinderea alimentării cu apă și a rețelelor de canalizare în mai multe comune clujene. Bistrițenilor de la DIMEX le-a fost respinsă contestația.

Licitația a avut loc august 2020, în urma căreia ERBAȘU a fost desemnată câștigătoare. DIMEX 2000 Company și EUSKADI (Timișoara) au depus fiecare contestații, cerând reevaluarea ofertelor, pe motiv că ERBAȘU a venit cu o ofertă inadmisibilă, care nu respectă documentația. CNSC a decis însă recent că ERBAȘU rămâne câștigătoare.

Lucrările respective presupun extinderea alimentǎrii cu apǎ în UAT Cășeiu, Chiuiești și Cuzdrioara şi construirea de rețele de canalizare în Cuzdrioara, Sic și SEAU Sic.

Reamintim că ERBAȘU Construcții este prezentă și la Bistrița, unde, în asociere cu FRASINUL, construiește Sala Polivalentă din Wonderland.

DIMEX 2000 Company este cel mai mare constructor din Bistrița-Năsăud, după veniturile realizate. În 2020, a rulat 186,8 mil. lei.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*