Doar două firme din Sângeorz Băi au făcut profit de peste 1 mil. lei anul trecut

Doar două firme din Sângeorz Băi au făcut profit de peste 1 mil. lei anul trecut

În orașul stațiune Sângeorz Băi sunt înregistrate 345 de firme, iar dintre acestea doar două au reușit anul trecut să treacă de pragul de 1 mil. lei când vine vorba despre profit. 

Ocolul Silvic Cormaia Anieș a fost înființat în anul 2004 și este compania cea mai profitabilă din Sângeorz Băi. Anul trecut rula afaceri de 3,95 mil. lei și a obținut profit de 1,04 mil. lei de pe urma activităților forestiere pe care le-a desfășurat. La finalul anului trecut în cadrul Ocolului Silvic Cormaia Anieș lucrau 83 de persoane.

Panlacto Victoris este cea de-a doua companie din Sângeorz Băi care a reușit să treacă de 1 mil. lei la capitolul profit. Firma are ca obiect de activitate hoteluri și alte facilități decazare similare. A fost deschisă în 1996 și aparține antreprenoarelor Victoria Moldovan și Adela Moldovan care anul trecut rulau un business de 2,36 mil. lei și aveau câștig de 1,02 mil. lei. Firma avea 15 angajați la final de 2018.

Din cele 345 de companii existente în Sângeorz Băi, pe lângă cele două care au făcut profit mai mare de 1 mil. lei, mai sunt alte șapte firme care au trecut de pragul de 0,5 mil. lei.

Midivox Servcom (comerțul cu amănuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate) – 0,89 mil. lei, Bokas Professional (baruri și alte activități de servire a barurilor) – 0,74 mil. lei, Valy Concept Home (lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale) – 0,71 mil. lei, AutoSomeș Man (silvicultura si alte activitati forestiere) – 0,64 mil. lei, Almiro Building (lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale) – 0,54 mil. lei, Izvoru Muntos (exploatarea forestiera) – 0,5 mil. lei și Explo Terasit (extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii, extractia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei si a ardeziei) – 0,5 mil. lei sunt companiile care în 2018 au obținut profit mai mare de 0,5 mil. lei și intră în topul celor mai profitabile firme din Sângeorz Băi.

 

Categories: Business in top

About Author