Dorel Goia – TeraPlast: Dacă oprim economia, vom avea probleme mult mai grave decât cele de sănătate

Dorel Goia – TeraPlast: Dacă oprim economia, vom avea probleme mult mai grave decât cele de sănătate

Unul dintre acționarii grupului TeraPlast, Dorel Goia, crede că în aceste momente, când criza a lovit în toate toate domeniile, ar trebui să existe o atenţie crescută a guvernului şi către cei care lucrează.

Goia, care conduce afaceri de aproape 1 mld. lei, crede că fabricile trebuie să-şi continue activitatea, cu respectarea condiţiilor de igienă şi de prevenţie a răspândirii coronavirusului. Acesta spune că întreruperea activităţii va duce la dificultăţi în vederea repornirii producției.

„Dacă vrem să avem activitate, în primul rând trebuie să n-o oprim. Autorităţile trebuie să fie foarte atente. Ar trebui să se ştie că o parte importantă a cetăţenilor îşi continuă activităţile, fiind sănătoşi şi respectând regulile de igienă. Dacă oprim economia, vom avea probleme mult mai grave decât cele de sănătate. Nu opriţi economia pentru că vom suferi toţi!”, explică Dorel Goia.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător român de materiale de construcții. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria.

Din aprilie 2019, activitatea de reciclare a Grupului se desfășoară în compania independentă TeraPlast Recycling. Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listată la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*