SOMPLAST Năsăud trece la angajări, ca să mențină producția sus

SOMPLAST Năsăud trece la angajări, ca să mențină producția sus

SOMPLAST SA Năsăud, unul dintre liderii pieței de repere din mase plastice, traversează o perioadă economică bună, în trendul ascendent din 2019, și derulează o campanie de recrutare de personal pentru a-și putea susține nivelul producției.

“În acest moment suntem bine, avem comenzi, facem livrări, producția e la o capacitate ridicată. Primul semestru a fost chiar puțin peste ce se întrevedea la începutul anului. Avem nevoie acum de angajați noi – mecanici, extruderiști, imprimatori, sau oameni care vor să învețe aceste meserii – ca să facem față comenzilor actuale. Rămânem de un optimism moderat pentru lunile care urmează, depinde foarte mult de cum evoluează această pandemie globală și cât de pregnante vor fi efectele ei asupra economiei”, a spus, pentru BistritaBusiness.ro, Alin Brișan, managerul Somplast SA.

SOMPLAST a încheiat primele 6 luni din 2020 cu un profit brut de aproape 1 milion de lei, mai mare decât cel obținut în tot anul 2019.

Cei care vor să înceapă o carieră în SOMPLAST sunt rugați să sune la nr. 0263.360.027 sau să acceseze site-ul somplast.ro pentru alte informații de contact.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*