MIS Grup va face la Sângeorz Băi o lucrare de 5 mil.euro

MIS Grup va face la Sângeorz Băi o lucrare de 5 mil.euro

Primarul orașului stațiune, Traian Ogâgău, a anunțat ieri că a fost semnat un contract de lucrări în valoare de 5 mil.euro pentru proiectul “Amenajare piste de bicicliști pe râul Someș, asfaltări străzi și pod rutier în orașul Sângeorz-Băi”.

Cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic și raportat și la calitate a fost făcută de compania MIS Grup, iar contractul dintre firma câștigătoare și Primăria Sângeorz-Băi a fost semnat ieri.

“Prin implementarea investiției se va asigura satisfacerea unor cerințe și nevoi de utilitate publică ale comunității locale în domeniul mobilității și transportului urban, deplasarea fără a fi expuși unor riscuri personale majore, îmbunătățirea continuă a mobilității și calității vieții cetățenilor”, scrie în studiul de fezabilitate al proiectului.

În total, în cadrul acestui proiect vor fi reabilitați 4,4 km de drum și vor fi amenajate piste pentru bicicliști pe o lungime de 2,9 km, iar podul va avea 38,2 m.

“Nu pot decât să mă bucur și să mulțumesc încă o dată minunatei echipe din primărie. Proiectele sunt singura noastrășans pentru dezvoltarea comunității noastre și suntem pe drumul cel bun, astfel încât, după implementarea tututot proiectelor, vom avea un oraș cum nici nu am visat vreodată noi sângeorzenii”, spune primarul Traian Ogâgău.

Finanțarea pentru acest proiect vine de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional.

 

Categories: Business in top

About Author