FILEXPO, centrul comercial ce promovează produsele românești, și-a deschis porțile!

FILEXPO, centrul comercial ce promovează produsele românești, și-a deschis porțile!

FILEXPO, singurul centru comercial din Bistrița care promovează intens produsele românești, și-a deschis azi, 29 iulie, porțile, pe Calea Clujului, lângă benzinăria Socar din Bistrița. La moment au asistat câteva nume importante din mediul de business local și din administrație. De azi, bistrițenii amatori de produse locale sunt invitați la cumpărături!

Complexul este o investiție a familiei Filip, co-fondatoare a producătorului local de cabluri Electroplast. Discursul de inaugurare a fost rostit de Ovidiu Filip, tânărul care a avut curajul de gândi un centru comercial axat în proporție covârșitoare pe produse românești.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, prezent la eveniment, a subliniat importanța capitalului autohton și a afacerilor locale și le-a urat succes investitorilor. În public, au asistat oameni de business precum Gavril Mureșan, Aurel Danci, Ioan Grindean, Mihai Oprea, Alin Brișan, dar și prieteni și cunoscuți ai familiei Filip.

Centrul comercial are practic două raioane mari, unul pentru produse alimentare și articole mici de uz casnic și unul cu produse de bricolaj. În viitorul apropiat, investitorii vor să creeze în interiorul complexului zone interactive pentru clienți (caffe&food și loc de joacă pentru copii) și zone expoziționale cu vânzare, unde vor fi găzduiți toți cei care vor să-și expună produsele, în special producători locali. Astfel de expoziții, dar și alte tipuri de evenimente, vor putea fi organizate în curtea complexului, cu dimensiuni generoase și cu peste 200 de locuri de parcare.

Supermarket-ul de produse alimentare și articole mici de uz casnic este situat în partea din față a imobilului și include tot ceea ce clientul are nevoie, zilnic, în casa sa, inclusiv produse de panificație, lactate, mezeluri, dulciuri, băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Magazinul de bricolaj, situat în partea din spate a clădirii, vine cu produse din mase plastice, jucării pentru copii, papetărie, produse din ceramică și sticlă, oale/cratițe, textile, detergenți, produse de igienă și curățenie, produse pentru grădină etc.

Centrul comercial va funcționa astfel:

Supermarket: luni-duminică, între 07.00-22.00

Bricolaj: luni-duminică, între 9.00-19.00

Reprezentanții FILEXPO îi încurajează pe bistrițeni să intre pe pagina de Facebook a centrului https://www.facebook.com/FilExpo-Centru-comercial-office-405174096885184 și să o aprecieze, pentru a rămâne la curent cu promoțiile curente ale magazinului sau cele care vor urma!

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*