Elba-Com se ocupă în continuare de întreținerea iluminatului, nu și de extinderea rețelelor

Elba-Com se ocupă în continuare de întreținerea iluminatului, nu și de extinderea rețelelor

Primarul Ioan Turc și reprezentanții firmei Elba-Com au decis în urma unei întruniri care a avut loc la Bistrița, că firma nu se va mai ocupa de extinderea rețelelor de iluminat public. Compania din Timișoara se va ocupa în continuare doar de partea de mentenanță și întreținere a rețelelor. 

”În ce privește extinderea iluminatului public, m-am pronunțat deja că avem o problemă cu Elba-Com. Nu pot fi de acord ca în oraș, în condițiile în care avem un plan de îngropare a rețelelor existente, să extindem rețeaua de iluminat public pe rețea aeriană. Nu sunt de acord, de asemenea, ca municipalitatea să plătească către Elba-Com un tarif pentru extinderea de rețele electrice – pentru că acesta este cuiul lui Pepelea – mai mare decât tariful cu care au venit la licitație celelalte două societăți comerciale care au fost în competiție cu Elba-Com.” a spus primarul. 

Ioan Turc a precizat că, din punct de vedere juridic, se confruntă cu un dol (manoperă frauduloasă, mijloc viclean întrebuințat pentru a înșela pe cineva cu ocazia încheierii unui act juridic – n.r.). Primăria va rezilia contractele cu Elba-Com, exceptând partea de mentenanță și de intervenție. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*