ELECTRO-URSA va aprinde lumina la Complexul Sportiv din Wonderland

ELECTRO-URSA va aprinde lumina la Complexul Sportiv din Wonderland

Compania ELECTRO-URSA SERVCOM a câștigat licitația pentru realizarea documentației și execuția lucrărilor la instalația de utilizare a electricității, aferentă Complexului Sportiv din Wonderland.

Caietul de sarcini al licitației a prevăzut <<Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza PAC, PTE, DDE și execuție lucrări pentru instalația de utilizare din cadrul “Realizare instalații electrice-infrastructură, aferente investiției “Complex Sportiv”, localitatea Unirea, situat în Municipiul Bistrița, str. Aerodromului nr.33, jud. Bistrița Năsăud.>>

Electro-Ursa a câștigat cu o ofertă de 701.450 lei (inclusiv TVA), valoarea maximă estimată inițial de beneficiar, Consiliul Județean, fiind de 729.411 lei.

În urmă cu doi ani, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru Complexul Sportiv din Wonderland – Unirea (sală polivalentă, pistă de atletism, terenuri de sport), valoarea totală a investiției fiind de 96 milioane lei (20 de milioane euro), bani de la Guvern. Proiectarea și lucrările sunt realizate de asocierea de firme Frasinul – Erbașu (cea care construiește stadioanele Steaua și Rapid) – Dico – Țigănaș, declarată câștigătoare în urma licitației.

Electro-Ursa Servcom, deținută de antreprenorul Gavril Ursa, a încheiat anul 2020 cu venituri de 11,9 mil. lei și 41 de angajați.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*