MIS Grup își adaugă un client valoros în portofoliu: UMF Cluj

MIS Grup își adaugă un client valoros în portofoliu: UMF Cluj

Compania MIS Grup a câștigat recent licitația pentru amenajarea unui centru de cercetare având ca beneficiar Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, o lucrare de 11,4 mil. lei.

Compania bistrițeană va lucra la cladirea denumită Farmacia B, în cadrul Centrului de Cercetare Privind Dezvoltarea Medicamentului, în interiorul UMF Cluj-Napoca. Lucrările de transformare a vechii clădiri au fost începute de o companie clujeană, RSB BAU TEHNIK, însă etapa a doua a execuției a fost adjudecată în licitație de către MIS Grup.

Clădirea „Farmacia B” a UMF „Iuliu Hațieganu” este modernizată și transformată în „Centrul de Cercetare privind Dezvoltarea Medicamentului”. Valoarea totală a investiției, cu tot cu dotări interioare, este de aproape 30 de milioane de lei.

Lucrările la clădirea situată la intersecția străzilor Victor Babeș și Ion Creangă din Cluj-Napoca, ce a fost construită în anul 1913, se vor desfășura până în 2024. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și din fonduri proprii ale universității.

Potrivit UMF, componenta educațională a Centrului de Cercetare privind Dezvoltarea Medicamentului va consta în pregătirea studenților Facultății de Farmacie, a rezidenților şi a masteranzilor de la programele de studii axate pe industria farmaceutică, precum și a doctoranzilor din domeniile tehnologie farmaceutică, biofarmacie, chimie farmaceutică şi chimie organică.

Centrul se mai adresează și profesioniștilor din domeniul farmaceutic (companii de medicamente, farmacişti) care pot colabora cu Facultatea de Farmacie în cadrul unor proiecte, pe diverse teme, referitoare la dezvoltarea, fabricarea, calitatea, eficiența și siguranța produselor medicamentoase.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*