Elevii din 5 școli din județ au primit premii în cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”

Elevii din 5 școli din județ au primit premii în cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”

“Copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante! Premiile au fost pe măsura efortului lor – 105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio.” – transmite un comunicat al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Școala Gimnazială Mărișelu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a cu o cantitate de 1,3 tone. Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg. Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone, câștigătoarea bicicletei fiind Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg. Ciclurile primare și gimnaziale ale Lieceului Tehnologic Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0, cu o cantitate de 735 kg. Școala Gimnazială Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone, bicicleta fiind castigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de 1 tonă de deșeuri reciclabile.

“Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare în buna desfășurare a acstei activități! Felicitări tuturor elevilor responsabili și prietenoși cu mediul care au participat la acest concurs! Campionii reciclării din județul nostru ne demonstrează prin implicarea lor că împreună putem face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!” – spune Cristian Niculae, directorul executiv al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. (P)

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*