Familia Andreica de la Stilexprima a inaugurat Theia’s Garden, spațiu pentru evenimente în aer liber

Familia Andreica de la Stilexprima a inaugurat Theia’s Garden, spațiu pentru evenimente în aer liber

Familia Andreica, de la Stilexprima, a inaugurat un spațiu pentru evenimente speciale în aer liber – 𝑻𝒉𝒆𝒊𝒂𝒔 𝑮𝑨𝑹𝑫𝑬𝑵 – în Livezile, pe Drumul Dorolei 600E, lângă pensiunea cu același nume.

“Este o investiție a mea și a soției mele, am construit acest spațiu pentru evenimente într-o livadă superbă, aproape de Bistrița. Terasa are o capacitate de 100-120 de locuri, bucătărie in-house și personal angajat, și este potrivită pentru evenimente precum nunți, botezuri, aniversări, care pot fi organizate de primăvara până toamna târziu. Avem deja rezervări, sperăm că locul îi va fermeca pe oaspeții noștri – a spus, pentru Bistrița Business, Horațiu Andreica.

“Cu o terasă în aer liber, vă oferim o experiență autentică în mijlocul naturii. Lumina soarelui, atmosfera relaxată, briza proaspătă și peisajele încântătoare creează un cadru idilic pentru orice eveniment, de la nunți romantice la petreceri cu prieteni (…) Bucurați-vă de o experiență culinară de excepție sub cerul liber. Meniul nostru proaspăt și diversificat va satisface cele mai exigente gusturi și va adăuga o notă delicioasă evenimentului dvs.

Indiferent dacă planificați o nuntă romantică, o petrecere corporate sau un eveniment privat, terasa noastră este adaptabilă la orice tip de ocazie. Cu posibilități de configurare personalizate, vă punem la dispoziție un spațiu versatil care se potrivește nevoilor dvs.” – transmit reprezentanții 𝑻𝒉𝒆𝒊𝒂𝒔 𝑮𝑨𝑹𝑫𝑬𝑵.

Mai multe detalii și date de contact: AICI

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*