Ferma și abatorul din spatele brandului Bistrițan – la licitație începând cu 1,65 mil. euro

Ferma și abatorul din spatele brandului Bistrițan – la licitație începând cu 1,65 mil. euro

Ferma de porci și abatorul familiei Kalman, care lansa acum câțiva ani brandul Bistrițan, au fost scoase la licitație de către lichidatorul sibian al companiilor Pandora Legend și Pig Express Solutions, aflate în faliment.

Ferma de reproducție, creștere și îngrășare a porcilor și alte bunuri mobile, situate în localitatea Șieu Magherus, vor fi scoase la vânzare în data de 14 iulie a.c. pentru suma de 1,390,508 euro, fără TVA. În caz de nevalorificare, licitația va fi reluată în 21 iulie și mai apoi în 28 iulie a.c.

Activul este compus din: 5 parcele de teren cu suprafața totală de 31.296 mp și o parcelă de teren având o cotă de 6.900 mp din suprafața de 40.299 mp; construcții (Scd totala 20.282 mp) aferente domeniului de activitate, reprezentând hale de creștere, hale de îngrășare, abator, unitate de procesare carne, respectiv corp administrativ; bunuri mobile de natura echipamentelor tehnologice din domeniul reproducției, creșterii și îngrășarii porcilor (lista detaliată a bunurilor mobile se va transmite la cerere).

Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire fără TVA.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*