FLANCO angajează 15 directori de magazin

FLANCO angajează 15 directori de magazin

Unul dintre cei mai mari retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice caută 15 directori pentru mai multe magazine din țară. Pe listă este și magazinul din Bistrița, iar oferta celor de la Flanco este destul de bună.

Candidatul ideal ar trebui să aibă experianță într-o poziție similară, preferabil în coordonarea unei echipe de vânzare în retail. De asemenea, este important să aibă cunoștințe despre produsele IT&C , electronice și electrocasnice, să știe câte ceva și despre tehnicile de vânzare, negociere și foarte important să poată coordona echipa pe care o va conduce.

Cei care sunt interesați de un asemenea job trebuie să aibă neapărat studii superioare.

Misiunea unui director de magazin Flanco este de a participa intens și activ la realizarea obiectivelor calitative, dar și cantitative și la atingerea targetului de vânzări. De asemenea, în atribuțiile directorului de vânzări intră și monitorizarea pieței de profil din domeniul electronic și IT&C.

Flanco oferă un pachet salarial motivant, între 800-1.000 euro, bonusuri din vânzări corelate cu performanța magazinului , programe de dezvoltare anuale și oportunitatea de a lucra pentru cel mai dinamic retailer electro-IT.

Magazinele în care se vor face angajări pe postul de director se află în: Bistrița, Satu Mare, Reghin, Turda, Hațeg, Titu, Blaș, Salonta, Vișeu de Sus, Marghita, Buhuși, Scornicești, Câmpia Turzii și Pucioasa.

Categories: Business in top

About Author