Galeria comercială Bistrița Retail Park scoate mini-profit: cca. 100.000 euro anual

Galeria comercială Bistrița Retail Park scoate mini-profit: cca. 100.000 euro anual

Compania Bistrița Retail Park SRL, cea care deține centrul comercial unde funcționează, printre altele, Jysk, Decathlon, Sportissimo, HappyCinema, obține din închirieri puțin peste 4 mil. lei anual, profitul net declarat în 2021 fiind de 500.000 lei (cca. 100.000 euro).

Tot la nivel de 2021, firma avea datorii totale de 24,7 mil. lei, mare parte reprezentând creditul bancar de la Banca Transilvania, prin care a fost construit centrul comercial. Afacerea este deținută în proporții egale (50-50) de MINIERA Sud Est SRL și EDLESBLUE SRL, în spatele cărora se află omul de afaceri turc Omer Susli.

În vara anului trecut, acesta a preluat integral complexul Bistrița Retail Park, de la partenerul său Ionuț Dumitrescu. Centrul comercial, în suprafață de 7850 mp a fost inaugurată în 2018, în urma unei investiții de cca. 9,5 mil. euro.

Omer Susli, care deține mai multe companii în diverse domenii de activitate, precum producție, imobiliare, turism, comerț și retail, a anunțat recent că se pregătește să-și extindă afacerile în SUA. Ținta sa este de a achiziționa street mall-uri în New York, însă va continua și extinderea rețelei sale de centre comerciale din România.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*