GEOPLAST Bistrița a încheiat pozitiv 2019 și își completează echipa cu 13 muncitori vietnamezi

GEOPLAST Bistrița a încheiat pozitiv 2019 și își completează echipa cu 13 muncitori vietnamezi

Producătorul bistrițean de tâmplărie specială din PVC și aluminiu GEOPLAST PRODUCT a încheiat pozitiv anul 2019 și anunță că a recrutat 13 muncitori din Vietnam, ca să completeze echipa existentă.

Vietnamezii vor sosi cel mai probabil în februarie 2020 și vor munci, în principal, pe șantierele din Bistrița-Năsăud și Cluj. Aceștia au fost selectați și testați prin intermediul unei firme de recrutare specializate și vor avea contracte pe o perioadă de 2 ani. “Criza de personal ne-a determinat să apelăm la această soluție și, din experiențele pe care alte firme le-au avut deja cu muncitorii străini, credem că este o variantă foarte bună”, spune Anamaria Ștefănuțiu, unul dintre fondatorii brandului Geoplast. Aceasta mai spune că 2019 a fost pentru companie anul unei resetări importante din mai multe puncte de vedere. “Am ales să mergem înainte doar cu produse din gama premium. Geoplast era perceput oricum ca un brand din clasa premium, însă am sortat din nou și am decis să avansăm mai tare pe nișa produselor mai scumpe, însă de o calitate indiscutabilă. În acest sens, am investit și în acest an câteva sute de mii de euro în utilaje, atât în aria de tâmplărie PVC cât și în cea a sticlei, pentru a duce produsele noastre la un standard superior. Și până acum percepția clienților asupra brandului Geoplast a fost una pozitivă, dar din 2020 aceasta se va duce în sus, conform strategiei noastre de repoziționare în piață, de creștere a calității produselor și serviciilor de transport, montaj și garanție” spune Anamaria.

Geoplast Product rulează anual 3,5-4 mil. euro, cu aproape 100 de angajați. În portofoliul de lucrări al companiei bistrițene se regăsesc proiecte de renume, cum ar stadionul Cluj Arena, Platinia Mall, Hotel Metropolis, fabricile Leoni, sediile RAR din Târgu Jiu și Satu Mare, Spitalul Sanovil, Palatul de Justiție din Bistrița, complexul Wonderland de lângă Cluj, ansamblul rezidențial Transilvania, Autosincron Cluj, ansambluri de case și sedii de companii (Covidan, Etro, Estimo, Luxury City, Arto Nouveau – din Cluj, sau ansamblul de locuințe Amicii Building) etc. Firma a derulat lucrări mari în județe precum Cluj, Suceava, Mureș, Bihor, Maramureș, Arad, Timiș, sau chiar în București. Aproximat 40% din activitatea Geoplast se desfășoară, totuși, în Cluj.

Categories: Business in top

About Author