GEOPLAST mizează în 2019 pe produse speciale și pe creșterea exporturilor

GEOPLAST mizează în 2019 pe produse speciale și pe creșterea exporturilor

 GEOPLAST Product, unul dintre cei mai importanți producători regionali de tâmplărie PVC și fațade din sticlă, mizează tot mai mult pe produse “speciale” și vrea să crească la export în 2019.

În 2018, compania bistrițeană, deținută de familia Ștefănuțiu, a investit, din surse proprii, 2,16 milioane lei în echipamente de producție și amenajarea unei hale. Aproximativ 40% din această sumă (0,86 milioane lei) a însemnat achiziția unui CNC pentru prelucrarea aluminiului și a unei imprimante speciale pentru imprimat imagini pe sticlă. “Investițiile noastre sunt în spiritul de până acum al Geoplast. Continuăm pe drumul produselor premium și al calității, avem o reputație bună în acest sens. Nu ne interesează zona low-cost. Afacerea este pe un trend bun, stabilă financiar și are clienți importanți și lucrări în mai multe regiuni ale țării. Pentru 2019 ne propunem să creștem componenta de export, unde în acest moment livrăm cam 10% din producție”, a spus, pentru BistritaBusiness.ro, Anamaria Ștefănuțiu, administratorul Geoplast.

Compania Geoplast, fondată în 2004, este unul dintre liderii regionali ai pieței premium de tâmplărie PVC, fațade din sticlă și pereți-cortină. Cca. 40% dintre clienții Geoplast sunt din Bistrița-Năsăud, 40% sunt din Cluj, 10% din alte zone ale țării, iar 10% sunt din afara României. Firma rulează anual aproape 20 de milioane lei, cu 80 de angajați.

Categories: Business in top

About Author