Un membru al CA de la TERAPLAST, numit director general adjunct la LIBRA Bank

Un membru al CA de la TERAPLAST, numit director general adjunct la LIBRA Bank

Fost președinte al Bursei de Valori București și membru în Consiliul de Administrație al companiei TeraPlast SA Bistrița, Lucian Anghel a primit aprobarea BNR pentru a fi instalat în în funcția de director general adjunct al Libra Internet Bank

Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) și va deține, de asemenea, și funcția de economist-șef al Libra Internet Bank.

“Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelența în digitalizare și forța de inovare în domeniul bancar. Apartenența la o echipă talentată și motivată este o oportunitate excelentă și mă bucur că am ocazia să contribui la îndeplinirea obiectivelor băncii”, a declarat Lucian Anghel.

„Libra Internet Bank este mai puternică odată cu numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct și suntem încântați să îl avem în echipa noastră. Experiența remarcabilă acumulată de Lucian Anghel în domeniul financiar-bancar reprezintă un atu pentru misiunea asumată, de a dezvolta activitatea băncii și a oferi permanent cele mai bune servicii și produse clienților Libra”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, director general Libra Internet Bank.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 57 de sucursale în București și alte orașe mari din România.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*