WINGS MOBILE, sponsorul lui Juventus Torino, și-a deschis magazin în Bistrița

WINGS MOBILE, sponsorul lui Juventus Torino, și-a deschis magazin în Bistrița

WINGS MOBILE, producător de tehnologie și electronice, sponsor al echipei de fotbal Juventus Torino, a inaugurat, vineri, 28 mai, reprezentanța din România, în Piața Centrală din Bistrița.

Cei care au adus brandul WINGS în România și la Bistrița sunt antreprenorii Roberto Pastore și Mircea Lixăndroaia, care mai au afaceri locale în logistică, comerț și producția de energie.

WINGS a fost fondat în urmă cu câțiva ani în America de Sud și a cunoscut o ascensiune fulminantă, datorită produselor sale inovative, foarte solide, dar la prețuri absolut rezonabile. Pentru Europa, sediul principal al companiei se află în Spania. Cele mai căutate produse ale brandului sunt telefoanele mobile, laptop-urile, purificatoarele de ozon și de apă, ceasurile smart, trotinetele electrice. Despre telefoanele WINGS, se spune că sunt cele mai sigure din lume, aproape imposibil de decriptat.

În curând, compania care în 2020 a devenit sponsor al echipei Juventus Torino, va lansa un smartphone care va mina criptomonede doar prin folosirea lui, utilizatorul urmând să primească în portofelul virtual tokenul Ethereum (ETH).

De asemenea, WINGS lucrează la un autoturism electric, propulsat de energia solară.

“Suntem foarte mândri că am reușit să aducem la Bistrița acest brand global, iar de aici facem deja planuri de extindere. Dacă totul decurge normal, în 1-2 ani vom avea magazine în toate orașele importante ale României. Avem gata proiectele pentru Cluj, Iași și București, inaugurăm magazinele în următoarele săptămâni. Credem că WINGS va crește rapid în piață, în special în categoria tinerilor, pentru că aceștia iubesc tehnologia și inovațiile.” – a spus, pentru BistritaBusiness, italianul Roberto Pastore, unul dintre investitori.

Ceea ce a reușit WINGS în numai câțiva ani de existență nu este un miracol, e rezultatul investițiilor permanente în cercetare și prototipuri. Produsele sunt excelente, similare ca performanță și construcție cu branduri celebre, dar la prețuri de jumătate! Ce ne putem dori mai mult, noi, consumatorii? Bistrițenii au șansa de a testa primii aceste produse și sunt bucuros pentru asta! Și mai e ceva, un sentiment de mândrie: nu știu un alt caz în care reprezentanța din România a unei companii globale să fie la Bistrița! – adaugă și Mircea Lixăndroaia, partenerul de business al lui Pastore.

Magazinul WINGS MOBILE, care va fi deschis publicului începând de luni, 31 mai, se găsește în Piața Centrală, nr. 40, lângă Biserica Evanghelică.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*