LEONI România își deschide o școală internă de management, proiect pilot în cadrul grupului

LEONI România își deschide o școală internă de management, proiect pilot în cadrul grupului

Echipa LEONI România a fost aleasă din rândul celor 27 de țări membre ale grupului german pentru a inaugura proiectul pilot „First Time Leaders” – școala de manageri.

“Această inițiativă va fi ulterior extinsă în toate filialele LEONI și va deveni parte integrantă din curricula de dezvoltare a fiecărui nou manager. Ne dorim astfel să dezvoltăm experiența profesională și abilitățile liderilor LEONI, prin implementarea unor modele moderne de management, care să îmbunătățească performanțele profesionale ale fiecăruia. Inspirându-ne din provocările specifice pe care le-am întâmpinat și din cele mai recente tendințe în leadership, ne propunem să creăm un model inovator de management, care să redefinească standardele de succes în această perioadă a industriei.” – a transmis conducerea Leoni România.

În luna martie a acestui an, Leoni România a participat la mai multe evenimente având în centru recrutarea de personal, precum Târgul de Cariere din Cluj-Napoca, Cafeneaua de Joburi din Pitești sau Cafeaneaua de Joburi din Bistrița. Un grup de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca a făcut acum câteva zile o vizită la sediul fabricii Leoni Bistrița. În Banat, compania a deschis porțile fabricii pentru un grup de de elevi și profesori de la două licee din Arad, care au dorit să vadă procesul de producție de la Leoni.

Grupul german a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de cele din Bistrița, Pitești și are fabrici satelit la Beiuș, Luduș, Marghita, Bumbești-Jiu. Primul Shared Service Center Leoni a apărut la Cluj. Grupul dispune de 13.000 de angajați în România.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*