Licitație de 165 mil. lei – pe medicamente – la Spitalul Județean Bistrița

Licitație de 165 mil. lei – pe medicamente – la Spitalul Județean Bistrița

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a scos la licitație achiziția medicamentelor necesare pentru 24 de luni, pe baza unui acord cadru, în urma estimărilor făcute de farmacia instituției. Valoarea financiară acordului poate ajunge la 165,5 mil. lei.

Licitația va avea loc în 2 noiembrie 2020. Potrivit caietului de sarcini, contractul va prevedea achiziția a 83 de loturi de medicamente, care va fi finanțată din contractul cu Casa de Sănătate și prin programele naționale de sănătate.

“Vom selecta 3 agenți economici, posibili furnizori. În primul an vom contracta cu primul clasat, în funcție de preț. Desigur, e vorba de un acord cadru, cantitățile necesare sunt estimate, deci vom plăti doar ceea ce vom comanda periodic. După un an, vom solicita din nou oferte celor 3 firme și vom decide cu cine vom continua contractul. Licitarea la pachet a tuturor medicamentelor estimate ca fiind necesare este importantă, pentru că ne poate aduce prețuri bune, la acest volum, la o calitate superioară. În acest moment, contractele-cadru anterioare au expirat și avem nevoie să asigurăm un flux continuu de medicamente pacienților internați la noi” a declarat, pentru BistritaBusiness, Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*