Malul drept al lacului Colibița primește lumină! Ieri, au început lucrările

Malul drept al lacului Colibița primește lumină! Ieri, au început lucrările

Compania maramureșeană ELECTRO MAT PROMPT a demarat ieri lucrările pentru extinderea rețelei electrice pe malul drept al lacului Colibița.

“Proiectul în valoare de 2,2 mil. lei este finanțat în proporții egale de compania Electrica și de comuna Bistrița-Bârgăului, cu susținerea Consiliului Județean și a președintelui Radu Moldovan, care a promis de mult această investiție. Conectarea la energie electrică a malului drept al lacului deschide calea pentru o mulțime de investiții în turism și servicii, care vor duce rapid la dezvoltarea stațiunii” a explicat, pentru BistrițaBusiness.ro, Lucian Halostă, președintele comisiei buget-Finanțe din Consiliul Local Bistrița-Bârgăului, unul dintre susținătorii constanți ai acestei investiții.

Potrivit acestuia, termenul de execuție a lucrărilor este de 7 luni, însă constructorii maramureșeni au promis că vor încheia mult mai repede.

Compania Electro Mat Prompt SRL, cu sediul în Oncești, jud. Maramureș, a rulat 13,8 mil. lei în 2019, obținând un profit de 2,6 mil. lei, cu 47 de angajați. Afacerea este deținută de antreprenorul Ioan Godja.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*