SOMPLAST Năsăud mizează pe constructori și fermieri ca să își crească vânzările

SOMPLAST Năsăud mizează pe constructori și fermieri ca să își crească vânzările

SOMPLAST Năsăud, unul dintre cei mai importanți producători de repere din mase plastice, vrea să își crească în această perioadă vânzările de folii speciale destinate fermierilor, constructorilor și celor care se ocupă de amenajări interioare sau exterioare.

“Compania vine, cu prețuri bune, în sprijinul fermierilor care își construiesc solarii, în sprijinul constructorilor și celor din finisaje care folosesc folii de plastic, normale sau pretăiate. Agricultura și construcțiile sunt două sectoare unde activitatea nu a încetinit foarte mult din cauza pandemiei și de unde vin comenzi în această perioadă” spune Alin Brișan, directorul general al Somplast SA.

Compania are deja stocuri consistente de folie și poate livra la termene foarte scurte, cu prețuri bune.

Despre SOMPLAST

Cu peste 100 de angajați și un istoric de peste 40 de ani în producția de repere din mase plastice, Somplast a traversat o perioadă dificilă în ultimul deceniu, cu 6 ani pe minus și doar 4 cu profit. În urma investițiilor realizate precum și a reorganizării activității, compania a reușit să revină pe un trend ascendent și să înregistreze profit în 2019. Acționarul principal al Somplast este SIF Banat-Crișana, care deține 70,75% din acțiuni.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*