MetalPro scoate la vânzare hala de producție din spatele OK Shopping Center Bistrița

MetalPro scoate la vânzare hala de producție din spatele OK Shopping Center Bistrița

MetalPro Bistrița, cu afaceri în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere, a scos la vânzare hala de producție din spatele OK Shopping Center. Compania și-a mutat activitățile de acolo pe platforma Interextraplast de pe Str. Tărpiului, pe care a achiziționat-o în 2023.

Hala scoasă la vânzare de MetalPro are o suprafață de 2.410 mp, iar curtea aferentă o suprafață de 2.400 mp, cu acces din drumul de centură. Restaurantul Lilly’s și clădirea unde e situat acesta rămân în portofoliul familiei Burdeți, proprietara MetalPro.

Mutarea activităților de pe centura orașului în halele cumpărate de la Interextraplast ne-a ușurat mult munca și reduce costurile, pentru că avem cele două unități de producție la doi pași una de alta., pe Tărpiului. Pentru vânzarea halei de lângă OK Shopping Center am avut discuții cu câțiva potențiali clienți și mai urmează astfel de discuții. Până la urmă, oferta cea mai bună va câștiga. Nu ne grăbim să vindem, nu avem vreo presiune, așteptăm cumpărătorul potrivit.” – a spus, pentru Bistrița Business,Viorel Burdeți, managerul general al MetalPro.

Acesta nu a dorit să vorbească public despre prețul cerut, dar, în acord cu prețurile din piața locală, acesta s-ar învârti undeva la 1,5 mil. euro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*