Mirela Pop a fost propusă oficial la conducerea Spitalului Județean

Mirela Pop a fost propusă oficial la conducerea Spitalului Județean

Gabriel Lazany, managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a propus Consiliului Județean ca Mirela Pop, actualul director financiar al instituției, să preia conducerea SCJUB după plecarea sa la primărie, în septembrie.

“Am ajuns în fața momentului de a înainta o propunere domnului președinte Emil Radu Moldovan, o propunere de preluare a managementului interimar al Spitalului Clinic Județean de către doamna Mirela Pop. De ce Mirela Pop și nu altă persoană? De-a lungul timpului, am lucrat și am colaborat în mod direct, cu foarte, foarte multe persoane. Am evaluat așa, din umbră, absolut toate persoanele din jurul meu și care am crezut că pot fi potențiali manageri ai SCJU Bistrița. Am luat în considerare toți factorii de influență atât interni, cât și externi, care pot să acționeze asupra spitalului în perioada imediat următoare. Ne dorim un echilibru financiar la spital, iar Mirela Pop, grație experienței sale din mediul privat și ca director financiar al spitalului în ultimii 6 ani, va asigura acest lucru. Mirela are și capacitatea de a discuta cu personalul medical și de a păstra armonia în cadrul spitalului. Are de asemenea experiența necesară pentru negocierile contractuale care vor urma cu Casa de Asigurări. Și, nu în ultimul rând, voi fi alături de ea într-o viitoare majorare a tarifului pe caz ponderat, care o consider absolut necesară pentru activitatea viitoare a spitalului”, a declarat Gabriel Lazany.

“„Am o vechime în muncă de 38 de ani, ultimii 6 ani în cadrul SCJUB. În activitatea mea, am întâlnit mulți oameni puternici, oameni mari, manageri foarte buni. Pot spune doar că pe doi i-am apreciat în mod deosebit, iar unul dintre ei este Gabriel Lazany! Îi mulțumesc foarte mult pentru încredere, așteptăm girul Consiliului Județean privind numirea mea în această poziție onorantă!” – a spus Mirela Pop.

După mai bine de 10 ani petrecuți în cadrului TeraPlast, pe diferite funcții de conducere, Mirela Pop a ajuns în 2017 manager general în cadrul companiei, cel mai mare producător de materiale de construcții din România. În 2018, Mirela Pop a fost inclusă în Top Forbes ”Cele mai influente femei din România”.

În august 2018, în urma unui concurs, Mirela Pop a devenit director financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*