Municipalitatea începe procedurile pentru cumpărarea bazelor Iproeb și Mecanica

Municipalitatea începe procedurile pentru cumpărarea bazelor Iproeb și Mecanica

Municipalitatea demarează procedurile pentru achiziționarea bazelor sportive Iproeb și Mecanica, pentru a construi un complex sportiv și de agrement. Cele două achiziții fac parte din cele 25 de obiective de investiții pentru care municipalitatea va lua un credit de 100 de milioane de lei. 

Pe agenda ședinței Consiliului Local Bistrița din 28 octombrie se află și „aprobarea demarării procedurilor necesare achiziției imobilelor cu destinația de baze sportive, proprietatea societăților Iproeb și Novarom Construct, situate pe str. Poligonului”. Sumele prevăzute pe lista împrumutului sunt de 3.208.500 lei pentru baza Iproeb și 3.093.000 lei pentru baza Mecanica.

În locul celor două baze sportive municipalitatea vrea să construiască un complex sportiv și de agrement modern pentru a încuraja activitățile sportive și petrecerea timpului liber în natură. 

„Proiectul de hotărâre presupune acordul Consiliului Local pentru demararea procedurilor necesare achiziției celor două baze sportive, în vederea dezvoltării unui complex sportiv și de agrement modern, capabil să susțină diferite activități sportive și exerciții fizice pentru cetățenii din Bistrița și nu numai. Dezvoltarea unui complex sportiv presupune încurajarea sportului și a mișcării în aer liber, petrecerea timpului liber într-un mod calitativ, în natură, cu prietenii şi/sau cu familia, încurajând în acelaşi timp şi sportul de performanţă, impact în comunitate și sănătate pentru generaţii”, explică Primăria Bistrița în proiectul de hotărâre.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*