Năsăudul iese încet din adormire. Primăria vrea o zonă de promenadă pe malul Someșului

Năsăudul iese încet din adormire. Primăria vrea o zonă de promenadă pe malul Someșului

Primăria Năsăud vrea o zonă de promenadă pe malul drept al Someșului Mare, cu alei, piste de biciclete, spații verzi, aparate de fitness, mobilier urban, internet, supraveghere video, sistem de irigații. Ca prim pas, a lansat licitație pentru documentația tehnică.

“Având în vederea începerea noului exercitiu financiar, 2021-2027, Primăria Orașului Năsăud a procedat la o reconfigurare a portofoliului de proiecte care să răspundă noilor nevoi precum și noilor oportunități de finanțare. Proiectul este cuprins în Planul Strategic de Dezvoltare a Orașului Năsăud, precum și în Strategia Regională de Mobilitate Urbană și Orașe Inteligente a regiunii Nord-Vest. Proiectul se va depune spre finanțare in cadrul POR 2021-2027 – Obiectivul de Politica OP 2- O Europa mai Verde.” – se spune în caietul de sarcini al licitației.

Primăria caută o firmă de consultanță care să realizeze studiul topografic, studiul geologic, expertiza tehnică, analiza cost-beneficiu, studiul de fezabilitate, documentațiile pentru obținerea avizelor și acordurilor necesare).

Ofertele pot fi depuse până în data de 3 martie a.c.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*