Năsăudul licitează curățenia pe următorii 4 ani. URBANA vrea să continue!

Năsăudul licitează curățenia pe următorii 4 ani. URBANA vrea să continue!

Primăria Năsăud scoate la licitație serviciile de salubritate stradală pentru următorii 4 ani, cu o valoare estimată la 5,4 mil. lei, fără TVA. Până acum, contractul a fost gestionat de bistrițenii de la URBANA SA.

Licitația va avea loc în 28 decembrie a.c. Serviciile impuse prin caietul de sarcini sunt măturatul manual, măturatul mecanizat, întreținerea străzilor, curățarea rigolelor, deszăpezirea, combaterea poleiului, încărcarea, transportul și descărcarea deșeurilor stradale.

Oferta câștigătoare va fi desemnată după criteriul cel mai bun raport calitate-preț, normele de poluare ale vehiculelor ce asigură curațenia fiind de asemenea un factor important la punctaj.

În ultimii 4 ani, salubritatea stradală în Năsăud a fost gestionată de URBANA SA, controlată de familia Oprea (74,7% din acțiuni), companie care s-a ocupat, ani buni, și de curățenia în Municipiul Bistrița. În acest moment, URBANA mai are contracte de salubrizare în județul Vaslui, în orașele Bârlad și Huși.

“În funcție de condițiile care sunt impuse de Primăria Năsăud prin caietul de sarcini vom lua în calcul dacă depunem sau nu o ofertă pentru următorii 4 ani. Cu siguranță că ne-am dori să reînnoim contractul, mai ales că e la noi acasă, în județul nostru, cunoaștem bine Năsăudul, știm ce avem de făcut, avem capacitatea necesară să asigurăm salubritatea orașului în condiții optime”, a declarat, pentru BistritaBusiness, Mircea Oprea, directorul executiv al URBANA SA.

URBANA este una din cele 7 companii bistrițene listate la Bursa de Valori București. În 2019, firma a rulat cca. 1 mil. de lei, cu 25 de angajați.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*