O companie bistrițeană a vândut anul trecut materiale electrice de 40 mil. lei

O companie bistrițeană a vândut anul trecut materiale electrice de 40 mil. lei

Compania Tub Integral a păstrat trendul ascendent din ultimii ani și anunță o nouă creștere la capitolul venituri. Aul trecut firma a reușit să treacă de pragul de 40 mil. venituri și raportează creștere și în privința profitului.

Potrivit ultimelor informații publicate de Ministerul de Finanțe, compania Tub Integral a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 40,4 mil. lei, în creștere față de 2018 când cifra raportată a fost de 38,7 mil. lei. Creștere a fost și la profit, de la 2,5 mil. lei realizat în urmă cu doi ani, la 3 mil. lei anul trecut.

Fondată în 2001, Tub Integral oferă cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protecție și materiale electroizolante pentru industria energetică și pentru lucrări mari de infrastructură. Peste 80% din afacere reprezintă comerțul cu cabluri, restul însemnând sisteme
de iluminat pentru construcții civile și industriale, automatizări, tablouri
electrice, sisteme de iluminat stradal, sisteme de iluminat decorative etc. Tub Integral are în portofoliu cele mai mari branduri din domeniu, la nivel european, cum ar fi Legrand, Schneider, Eaton, Gewiss, Philips etc.

O a doua linie de business pentru firmă sunt materialele necesare în mentenanța utilajelor din industria locală. Fabricile din Bistrița-Năsăud au permanent nevoie de întreținerea utilajelor și de furnizori de piese de schimb pentru echipamentele lor electrice. Tub Integral este unul dintre cei mai importanți, cu stocuri pregătite și soluții rapide și flexibile pentru fiecare dintre ei.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*