ORESI Energy caută specialiști în montajul panourilor fotovoltaice, pentru Germania și Olanda

ORESI Energy caută specialiști în montajul panourilor fotovoltaice, pentru Germania și Olanda

Global Energy Partner SRL, parte a grupului Oresi, companie specializată în montajul și construcția parcurilor fotovoltaice, angajează personal cu experiență în montajul panourilor fotovoltaice, pentru proiectele sale din Germania si Olanda.

Se oferă salariu atractiv pe oră, cu plata la fiecare 2 săptămâni + cazare, transport, o masă pe zi. Mai multe detalii la telefon sau email. Telefon : 0730731777, e-mail: hr@oresienergy.com

Cine e ORESI ENERGY?

Oresi Energy dezvoltă, finanțează, construiește și operează centrale fotovoltaice, eoliene și microhidrocentrale în România și Europa.

Compania activează în domeniul energiei regenerabile de peste 10 ani, devenind un nume cunoscut pe piaţa investiţiilor şi a managementului de proiecte fotovoltaice.

În decursul unui deceniu de activitate, compania a investit resurse financiare proprii importante în implementarea de proiecte de energie fotovoltaică şi de hidroenergie. Ratele de rentabilitate ale proiectelor administrate de Oresi Energy depășesc, de obicei, pragul mediu înregistrat în industrie.  

Prin intermediul serviciilor de consultanţă specializată, experţii Oresi Energy au contribuit la generarea de oportunităţi reale pentru parteneri, colaborând cu numeroşi producători internaţionali de energie şi cu diverse fonduri de investiţii de la nivel regional şi global. Colaborarea dintre parteneri și echipa Oresi Energy s-a derulat sub formă de dezvoltare și achiziție de proiecte, finanțări și refinanțări, vânzări și achiziții de active operaționale. Indiferent de natura acestei colaborări, un aspect s-a dovedit constant: rezultatele bune și foarte bune, care s-au concretizat în randamente ridicate ale investițiilor.

O echipă eficient structurată și unitară, care urmăreşte un scop comun, prin aplicarea şi consolidarea experienţei acumulate timp de 14 ani în domeniul energiei regenerabile, prin gestionarea completă – de la concept la punerea în funcțiune – a proiectelor de energie solară fotovoltaică și de hidroenergie.

Echipa de management Oresi Energy este formată din profesionişti cu studii şi expertiză în domeniul juridic, financiar, al ingineriei energetice şi al managementului activelor.

Experții de top ai Oresi Energy se bucură de experiență internațională, administrând proiecte remarcabile pe trei continente: peste 400+ MWp în domeniul finanțării, dezvoltării și managementului de proiect și peste 40 MW în gestionarea activelor.

De la începutul activității, echipa Oresi Energy a atras și gestionat investiții strategice de peste 500 de milioane de Euro de la diverse bănci locale și bănci de dezvoltare europene și internaționale, precum și 130 de milioane de Euro sub formă de finanțări pe termen scurt, credite punte sau finanțări de tip mezanin, obținute de la diverse fonduri de capital.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*